26.12.15

Horoskooppi 2021


Jos olet tunnollinen, voitat osalta ajo, sinun tulee virallisesti tunnustettu viranomainen omalla alalla. Drum on sitkeyttä, vaikka edistyminen voi olla hidasta, se on turvallinen ja kestävä. 

Kampanjat tai palkinnot ovat mahdollisuus, koska sinulla on taipumus houkutella tärkeitä ihmisiä ja voimakas sinulle. Mitä olet oppinut kahden viime vuoden aikana voidaan toteuttaa nyt. Olet lähempänä kuin spekulatiivisen rahan. Yksi voisi turvallisesti sijoittaa omaisuutta tai kiinteistöjä.
Terveys
Vuonna 2015, voit tuntea painon maailman hartioille. Voit kuulua saalis masennus jos painottavat liikaa negatiivisia, sen sijaan että aikaa taukoa vastuunsa. Voit auttaa luotettava ystävä, joka voi puhua objektiivisesti kokemuksistasi. Terveysongelmat voivat johtua toistuvaa työtä keskeytyksettä. Ole herkkä tarpeet ja järjestää tsşr aikaa vastustaa tätä. Maalis-, kesä-, syys- ja joulukuussa ovat kuukauden testaus. Nauru on paras lääke.
Rakkaus ja suhteet
Ihmissuhteet ovat nyt lähde syvällinen henkilökohtainen muutos. Saatat olla magneettisesti kallistunut joku, syistä, jotka uhmaavat looginen selitys. Yhdistyksiä, jotka eivät anna haluttua intensiteetti, antaa tilaa niille, jotka eivät. Pelit valvonnan ja manipuloinnin kertoo niin paljon oma asenteensa, kuten muutkin ihmiset. Mitä tapahtuu on se, että sinun täytyy selvittää oman valtansa kautta muita ihmisiä. Joskus saatat tuntea olet emotionaalinen alalla, mutta sen ei pitäisi olla puutetta intohimoa ja vetovoima. Lopulta kumppanisi on muuttumassa perinpohjaisesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti